Monday, 30 April 2012

Saya Setuju Jika Semua Polis Dibunuh - Facebook Khalid Ismath"Saya Setuju Jika Semua Polis Dibunuh"

Begitulah kata-kata Khalid Mohd Ismath, monyet yang menerima pendidikan di UITM, institusi yang diwujudkan eksklusif untuk bangsa Melayu bagi menjamin cukup tempat untuk anak Melayu mendapatkan pengajian peringkat Ijazah.

"Saya Setuju Jika Semua Polis Dibunuh"

Begitulah kata-kata Khalid Mohd Ismath, yang ibunya semalam Faridah Abdul, 50, mahu membaling selipar kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak yang didakwanya mahu melawatnya di hospital.

Faridah Abdul turut mengatakan berkenaan Shahrizat Jalil yang melawatnya,

"Semasa Datuk Seri Shahrizat Jalil datang semalam, saya juga beritahu padanya yang saya akan saman dan beliau beri respon akan siasat.

Saya jawab balik, siasat apa kalau Hakim pun kamu punya, saya nak panggil dia ‘Lembu’ tak sampai hati, tapi saya layan dia sebagai tetamu,” kata Faridah lagi.

"Saya Setuju Jika Semua Polis Dibunuh"

Begitulah kata-kata Khalid Mohd Ismath, yang sudah berkali-kali sebelum ini, melakukan pelbagai onar dan demo menyusahkan negara, sudah berkali-kali diberi amaran, tetapi masih degil dan nampaknya kini sudah sampai berani mengeluarkan kenyataan mahu membunuh polis!!

Soalan saya kepada Datuk Hishammuddin, sampai bila KDN dan Polis akan benarkan pembuat-pembuat onar begini bebas memporak-perandakan negara?

NOTA: POSTING FB INI SUDAH DIPADAM oleh Khalid Ismath

Posting dan screenshot ditiru dari http://antijumud.blogspot.com1 comment:

  1. Astaghfirullah... org mcm ni pun ada?

    NURUL IZZAH BODOH! ISU PENGUNDI HANTU PUN TAK FAHAM? Baca di sini...

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    ReplyDelete